Tietoa meistä

Sydämellä sidottua, mestarin käsissä muotoiltua – tutustu Mari Vehkaluodon kirjansitomon tarinaan.

Olen Mari Vehkaluoto, kirjansitoja ja osuuskuntayrittäjä osk. Opalixissa vuodesta 2007. Ammattitaitoni ja intohimoni kirjoihin näkyy jokaisessa työssäni, oli kyseessä sitten kirjan korjaus, erikoissidonta tai oma kirjamallistoni. Työhuoneellani Helsingissä syntyy käsintehtyjä kirjoja, jotka yhdistävät perinteisen kirjansidonnan taidot nykyaikaisiin, luoviin ratkaisuihin.

Matkani kirjansidonnan maailmassa on kuljettanut minua ympäri maailmaa, jossa olen saanut inspiraatiota ja oppia alan parhailta. Tarjoan asiakkailleni paitsi korkealaatuista käsityötä, myös mahdollisuuden oppia kirjansidonnan saloja kursseillani Toimelan opistossa, Helsingin aikuisopistossa sekä omalla työhuoneellani.

Kutsumme sinut tutustumaan intohimoomme kirjoihin ja käsityöhön – tule ja ihastu! Anna kirjoille uusi elämä ja tuo niille arvoa, joka kestää sukupolvelta toiselle. Seuraa meitä ja koe, miten perinteet ja moderni käsityö kohtaavat Mari Vehkaluodon kirjansitomon kautta.

Herkkiä sivuja artikkeli

Rakkaudesta kirjoja kohtaan

Tutustu tarinaani Facebookissa ja Instagramissa

Kirjansitoja Mari Vehkaluoto yhdistää perinteiset sidontatekniikat luovaan suunnitteluun, luoden teoksia, jotka kestävät aikaa.

Ota yhteyttä

Voit jättää yhteydenottopyynnön tästä. Vaihtoehtoisesti voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla.